Handelsbetingelser

Det med småt

KONTAKT

S-form v/ Sine Funder
Karen Blixens Vej 6
7100 Vejle
CVR 30328140

Mail: s-form@s-form.dk
Mobil: 2084 6556

 

TILMELDING

WORKSHOPS / UNDERVISNING / TRÆNING

Tilmelding til workshops, trænings- og undervisningsforløb sker via bookingsystemet Terapeut Booking.

Ved tilmelding sendes en mail til den ved tilmelding angivne mailadresse. Tjek evt. spam.

 

BETALING / LEVERING

Overførsel til konto-nr. 9347-2240052086

MobilePay: 20112 (S-form)

Angiv venligst faktura nr.

Digitale produkter leveres umiddelbart efter køb via undervisningsplatformen Thinkific, du skal oprette en bruger.

 

FORTRYDELSESRET

WORKSHOPS / UNDERVISNING / TRÆNING

I henhold til forbrugeraftaleloven frafalder fortrydelsesretten ved “rekreative fritidsaktiviteter, hvis det fremgår af aftalen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres”.

Det betyder, at køb af workshops samt trænings- og undervisningsforløb (herunder intro-timer) er bindende og ikke refunderes. (Se evt. www.forbrug.dk)

Du kan dog efter aftale med S-form overdrage din plads til en anden person. Skriv i så fald til s-form@s-form.dk

 

KLIPPEKORT

Køb af flere sessioner / behandlinger (klippekort) refunderes ikke, efter at første klip er brugt. Kortet er personligt og kan således ikke deles med andre. Klip der ikke er brugt indenfor den på kortet angivne periode refunderes ikke.

 

DIGITALE PRODUKTER

Køb af digitale produkter hos S-form er ikke omfattet af fortrydelsesretten, ifølge Forbrugeraftaleloven (“Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a”)

 

RETTIGHEDER

Digitale produkter er personlige og må ikke sælges, udlånes, gives væk eller på anden måde distribueres uden forudgående skriftlig aftale med S-form.

Alle rettigheder til kurser, digitale produkter, tekster og billeder tilhører S-form.

 

AFLYSNING

WORKSHOPS / MOMENTUM / 3D-TRÆNING

Jeg forbeholder mig ret til at aflyse workshops / forløb / hold ved sygdom eller andre uforudsete hændelser – samt hvis der ikke er tilstrækkeligt tilmeldte. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt enten at deltage på en senere workshop / forløb / hold – alternativt at få pengene retur.

Aflyses enkelte mødegange på et forløb, flyttes træningen / lektionen til en anden dato. Der refunderes ikke et delbeløb, hvis man ikke har mulighed for at deltage på denne dato.

 

AFBUD OG ÆNDRING AF TID

INDIVIDUELLE TIDER

Afbud og ændring af tider meldes på telefon (sms eller indtalt besked) senest 24 timer før aftalen. Sker dette ikke, afregnes der for den aftalte behandlings fulde pris (eller et klip på klippekort). Det samme gælder ved udeblivelse fra en aftale.

Afbud modtages IKKE via mail, kontaktformular, messenger eller andre platforme.

Ovenstående gælder også ved sygdom eller andre uventede / pludseligt opståede hændelser. Og også hvis en sms-notifikation af en eller anden grund ikke er modtaget dagen før en aftale.

 

ANSVAR

Al behandling og bevægelse sker på eget ansvar. Du har som kunde i S-form ansvar for at gøre opmærksom på enhver form for ubehag, som måtte opstå i forbindelse med behandling / bevægelse / øvelser.