Warning: Declaration of H_Menu_Frontend::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/b/9/2/s-form.dk/httpd.www/wp-content/themes/echea/hades_framework/helper/megamenu.php on line 339 Warning: Declaration of H_Menu_Frontend::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/b/9/2/s-form.dk/httpd.www/wp-content/themes/echea/hades_framework/helper/megamenu.php on line 339 Warning: Declaration of H_Menu_Frontend::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/b/9/2/s-form.dk/httpd.www/wp-content/themes/echea/hades_framework/helper/megamenu.php on line 339 Warning: Declaration of H_Menu_Frontend::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /customers/b/9/2/s-form.dk/httpd.www/wp-content/themes/echea/hades_framework/helper/megamenu.php on line 339 Warning: Declaration of H_MegaMenu_Nav_Menu::start_lvl(&$output) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/b/9/2/s-form.dk/httpd.www/wp-content/themes/echea/hades_framework/helper/megamenu.php on line 595 Warning: Declaration of H_MegaMenu_Nav_Menu::end_lvl(&$output) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/b/9/2/s-form.dk/httpd.www/wp-content/themes/echea/hades_framework/helper/megamenu.php on line 595 Warning: Declaration of H_MegaMenu_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/b/9/2/s-form.dk/httpd.www/wp-content/themes/echea/hades_framework/helper/megamenu.php on line 595 Warning: Declaration of H_MegaMenu_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /customers/b/9/2/s-form.dk/httpd.www/wp-content/themes/echea/hades_framework/helper/megamenu.php on line 595 S-form – fri og smertefri bevægelse! – Kunder i S-form

Kunder i S-form

Senetensbehandling med Jubii-effekt

Smerter, spændinger og andre gener fra kroppen er ikke bare ubehageligt i sig selv. Det gør os ukoncentrerede og uoplagte og dræner os for energi. Ofte kommer det snigende, og der går alt for længe, før vi gør noget ved det. Her kan du læse om, hvad Laila gjorde efter et halvt år med konstant hovedpine, hvordan Senetensbehandling blev Poul-Eriks vej tilbage til et socialt liv i højt humør – og hvordan Anette til sin store glæde erfarede, at smerter ikke nødvendigvis skulle være en del af hendes hverdag. -Samt endnu et par behandlingsforløb med jubii-effekt fra S-form.

Du kan også bare bestille din tid med det samme – så tilføjer vi din succeshistorie her på siden inden længe.

 

Smertefri efter et halvt år med hovedpine

“Da jeg kontaktede Senetensbehandler Sine Funder, havde jeg igennem et halvt år haft konstant hovedpine. Hverken scanninger eller røntgenbilleder havde kunnet forklare hovedpinen, og ingen former for smertestillende havde haft effekt. For mig er det helt klart en mirakel-kur. Jeg har fået mit liv tilbage!”
Vis mig hele teksten!

Velvære og godt humør efter ryg-operationer

“Jeg blev anbefalet Senetensbehandling af en speciallæge på Kollund Privathospital. Efter en ryg-operation for sammenfald i ryggen (efter to tidligere ryg-operationer) var jeg plaget af stærke smerter 24 timer i døgnet, og tog store mængder af flere forskellige slags stærkt smertestillende medicin.”
Vis mig hele teksten!

Er du nysgerrig – men ønsker ikke at betale fuld pris for noget, du ikke ved, hvad er? Så har jeg et tilbud specielt til dig, som endnu ikke har prøvet Senetensbehandling. Du finder det lige her!

 

Effektfuld behandling af kronisk hold i nakken

“Efter 4-5 behandlinger er smerter og stivhed omkring nakke og skuldre forsvundet, og jeg tager ikke længere smertestillende medicin. Jeg kommer fortsat til forebyggende behandling hver 6.-8. uge. På den måde får jeg også lige genopfrisket principperne omkring holdnings-korrektionen, hvilket jeg har stor gavn af.”
Vis mig hele teksten!

 

Farvel til et liv med smerter

“Jeg har ikke længere konstante smerter. Venstre albue og knæ kan indimellem stadig gøre ondt, men resten af kroppen er smertefri. Jeg har som en værdifuld sidegevinst fået meget mere energi og er blevet lettere at omgås. Da jeg havde konstante smerter var jeg ofte temmelig irritabel og død-træt. Jeg var begyndt at tro, at jeg skulle leve resten af mit liv med smerter – det tror jeg ikke mere!”
Vis mig hele teksten!

Yes! Jeg ønsker mig også en tilværelse i fri og smertefri bevægelse. Lad mig booke en tid med det samme!

 

En anderledes behandling – på den gode måde!

“Senetensbehandling er en anderledes behandling – på den gode måde. Det gør ikke så ondt som massage, det er på en eller anden måde rart. Efter de første to behandlinger har jeg næsten ikke ondt mere. Der går længere tid mellem behandlingerne nu. Jeg er i meget bedre humør, får trænet mere og kan arbejde længere uden så mange pauser. Jeg har fået en masse øvelser, som er gode og hjælper mig rigtig meget..”
Vis mig hele teksten!

 

Senetensbehandling til en sårbar nakke

“Efter behandling føles det godt og afslappet i kroppen. Der kan nogle gange være ømhed, men det er godt at få løsnet op, når man ikke selv kan klare det med øvelser og træning. Det er også altid godt at få supplerende øvelser, og efter 3 behandlinger tager jeg nu ikke længere Panodil..”
Vis mig hele teksten!

 

Ro på kroppen efter sygemelding med stress

“Allerede efter første behandling sov jeg bedre! Faktisk sover jeg langt bedre nu, end jeg har gjort i 6 år!! Jeg har meget sjældent hovedpine og heller ikke ondt i ryggen. Jeg har ikke taget smertestillende siden jeg startede på behandling! Jeg oplever en ro i kroppen, som jeg ikke havde før. Jeg kan nu mærke min krop og reagere, når..”
Vis mig hele teksten!

 

3 skridt ud af smerter, spændinger og stress

“Jeg tager nu ingen smertestillende medicin. Jeg har fået mærkbar mere energi, fordi mine smerter ikke ’æder’ min energi. Er i arbejde igen, har mere energi og dermed bedre humør i hverdagen. Jeg anbefaler Senetensbehandling til alle jeg møder, som..”
Vis mig hele teksten!

 

Fri for smerter, uro og kramper

Jeg søgte behandling i S-form pga. kramper og uro i lægge og fødder gennem ca. 5 år. På en skala fra 1-10 lå smerterne på ca. 5 og jeg vågnede med kramper om natten. Jeg var ikke blevet undersøgt, men havde gået til zoneterapeut og også fået akupunktur uden resultat.
Vis mig hele teksten!

 

Har du læst med helt herned – så er der en god sandsynlighed for, at Senetensbehandling kunne være en løsning for dig eller én, du kender. Se mere om mit særlige tilbud til nye kunder lige her!