Effektfuld behandling af kronisk hold i nakken

Jeg kom til behandling i S-form efter længere tids konstante smerter og stivhed omkring nakke og skuldre samt fornemmelsen af konstant hold i nakken. Jeg følte mig desuden spændt og øm omkring knæ og lægge. Hos kiropraktor var der taget røntgen og ‘knækket’ med nakkehvirvlerne, og en fysioterapeut havde arbejdet med at strække på musklerne omkring mine skuldre. Behandlingerne hos kiropraktor og fysioterapeut havde nogen med desværre forbigående effekt, og jeg tog ofte smertestillende medicin, når spændingerne blev voldsomme og gav hovedpine.

Hos S-form modtager jeg Senetensbehandling samt instruktion i holdningskorrektion og afspændingsøvelser. Jeg gør mig umage for at integrere holdningskorrektionen i min hverdag, og allerede 2. gang jeg kommer til behandling, har ømheden omkring knæ og lægge fortaget sig. I starten er nakkemusklerne meget ømme efter lang tids spænding. Ubehag efter behandling kan jeg dog holde nede ved at bruge is og lave de anviste øvelser.

Efter 4-5 behandlinger er smerter og stivhed omkring nakke og skuldre forsvundet, og jeg tager ikke længere smertestillende medicin.  Jeg kommer fortsat til forebyggende behandling hver 6.-8. uge. På den måde får jeg også lige genopfrisket øvelserne, hvilket jeg har stor gavn af.

Lone, 38 år