Warning: Declaration of H_Menu_Frontend::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/b/9/2/s-form.dk/httpd.www/wp-content/themes/echea/hades_framework/helper/megamenu.php on line 339 Warning: Declaration of H_Menu_Frontend::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/b/9/2/s-form.dk/httpd.www/wp-content/themes/echea/hades_framework/helper/megamenu.php on line 339 Warning: Declaration of H_Menu_Frontend::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/b/9/2/s-form.dk/httpd.www/wp-content/themes/echea/hades_framework/helper/megamenu.php on line 339 Warning: Declaration of H_Menu_Frontend::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /customers/b/9/2/s-form.dk/httpd.www/wp-content/themes/echea/hades_framework/helper/megamenu.php on line 339 Warning: Declaration of H_MegaMenu_Nav_Menu::start_lvl(&$output) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/b/9/2/s-form.dk/httpd.www/wp-content/themes/echea/hades_framework/helper/megamenu.php on line 595 Warning: Declaration of H_MegaMenu_Nav_Menu::end_lvl(&$output) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/b/9/2/s-form.dk/httpd.www/wp-content/themes/echea/hades_framework/helper/megamenu.php on line 595 Warning: Declaration of H_MegaMenu_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/b/9/2/s-form.dk/httpd.www/wp-content/themes/echea/hades_framework/helper/megamenu.php on line 595 Warning: Declaration of H_MegaMenu_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /customers/b/9/2/s-form.dk/httpd.www/wp-content/themes/echea/hades_framework/helper/megamenu.php on line 595 S-form – fri og smertefri bevægelse! – En anderledes behandling – på den gode måde!

En anderledes behandling – på den gode måde!

Da jeg første gang kom til Senetensbehandling i S-form, havde jeg dagligt smerter fra flere steder i kroppen. Begge mine knæ gjorde ondt, det gav skarpe jag fra ryggen, og jeg havde ondt ud i begge ben. Særligt det venstre lår gjorde ondt. Mine arme var ofte tunge og trætte, og jeg var som regel meget spændt om skuldrene. Jeg er ved at uddanne mig til bygningsmaler, og havde svært ved at passe min praktik pga. de mange smerter, ligesom mit fritidsjob som tjener var med til at forværre tingene. Generne opstod for 6 år siden, da jeg i forbindelse med sport fik en skade på bækkenet. Kort efter var jeg desuden involveret i to uheld, hvor jeg begge gange slog højre hofte voldsomt. Når smerterne var værst, tog jeg panodil – desværre uden den store effekt. Jeg havde fået taget røntgenbillede af hoften, som viste at den var skæv. Og desuden røntgen af knæene, som viste, at der var væske på begge sider af begge knæ. Derfor var jeg henvist til genoptræning (svømning og styrketræning) gennem DGI, hvor jeg var tilknyttet en sportslæge. Jeg havde før fået massage og gået til kiropraktor 2-3 gange om måneden, men det hjalp normalt kun i få dage.

Efter første behandling får jeg voldsomt ondt! Jeg har en aftale lige efter behandling og er igang resten af dagen. Det resulterer i voldsom hovedpine, svimmelhed og kvalme. Da det stilner af igen, oplever jeg imidlertid, at mine smerter nærmest er forsvundet! Smerterne omkring min hofte og mine ben er væk, knæene mærker jeg kun i forbindelse med ekstra belastning, og ryggen driller kun en smule om morgenen. Efter 2. behandling har jeg ingen aftaler! Så jeg går hjem og tager den med ro resten af dagen. Også denne gang bliver jeg øm, men intet at regne i forhold til første gang.

Senetensbehandling er en anderledes behandlling – på den gode måde. Det gør ikke så ondt som massage, det er på en eller anden måde rart. Efter de første to behandlinger har jeg næsten ikke ondt mere. Der går længere tid mellem behandlingerne nu. Jeg er i meget bedre humør, får trænet mere og kan arbejde længere uden så mange pauser. Jeg har fået nogle øvelser, som er gode og hjælper mig rigtig meget. Jeg er blevet meget opmærksom på min holdning. Det er stadig svært, men jeg mærker en god ændring, så jeg prøver at vende den dårlige vane.

Jeg vil anbefale Senetensbehandling til alle, som har rygsmerter. Måske mest mine arbejdskolleger. Men i princippet til alle som jeg ved går til 100 forskellige behandlinger. Senetensbehandling er nok. Det er fantastisk! Det har virkelig hjulpet mig. Jeg går ikke til andre behandlinger. Tusind tak, Sine
Michelle Mogensen, 22 år

(Behandlerens kommentar til Michelle’s forløb: Michelle forstod lynhurtigt principperne omkring holdningskorrektionen samt vigtigheden af øvelserne -og begyndte med det samme at integrere det hele aktivt i sin hverdag. En stor del af æren for de meget markante og hurtige resultater kan bestemt tilskrives Michelle’s vilje til selv at ville gøre en forskel. Det er altid en stor fornøjelse at arbejde med kunder som Michelle.)