Senetensbehandling i S-form

Blandede billeder fra min praksis samt uddrag af hvad mine kunder siger om Senetensbehandling i S-form.

Højre/venstre-pil: Flere billeder. Op/ned-pil: Flere udsagn

(Klik på den lille udgave af billedet, hvis det store ikke dukker op i løbet af få sekunder.)

Testimonials

 • Det har desuden betydet, at jeg lige så stille har kunnet genoptaget løb og aerobic, hvilket betyder alverden for mit velbefindende. For mig er det helt klart en mirakel-kur. Jeg har fået mit liv tilbage!

  Laila Vester Nielsen
 • Jeg vil anbefale Senetensbehandling til alle, som har rygsmerter. Måske mest mine arbejdskolleger. Men i princippet til alle som jeg ved går til 100 forskellige behandlinger. Senetensbehandling er nok. Det er fantastisk! Det har virkelig hjulpet mig. Jeg går ikke til andre behandlinger. Tusind tak, Sine.

  Michelle Mogensen
 • Jeg kan igen være social, deltage i gåture og cykle – og er desuden i meget bedre humør. Jeg går fortsat til forebyggende behandling hver 6.-8. uge

  Poul-Erik Herløv Nielsen
 • Senetensbehandling er en anderledes behandlling – på den gode måde. Det gør ikke så ondt som massage, det er på en eller anden måde rart. Efter de første to behandlinger har jeg næsten ikke ondt mere.

  Michelle Mogensen
 • Jeg kommer fortsat til forebyggende behandling hver 6.-8. uge. På den måde får jeg også lige genopfrisket principperne omkring holdnings-korrektionen, hvilket jeg har stor gavn af.

  Lone, 38 år
 • Jeg har ikke længere konstante smerter. Venstre albue og knæ kan indimellem stadig gøre ondt, men resten af kroppen er smertefri. Jeg har fået meget mere energi og er blevet lettere at omgås. Da jeg havde konstante smerter var jeg ofte temmelig irritabel og død-træt. Jeg var begyndt at tro, at jeg skulle leve resten af mit liv med smerter – det tror jeg ikke mere!

  Anette, 42 år
 • Jeg har fået en masse øvelser, som er gode og hjælper mig rigtig meget – så længe jeg husker at lave dem hver dag. Jeg er blevet meget opmærksom på måden jeg står på og går på. Det er stadig svært, men jeg mærker en god ændring, så jeg prøver at vende den dårlige vane.

  Michelle Mogensen