fbpx

Cookie- og privatlivspolitik

Digitale fodspor

Behandling af personoplysninger

Tilmelder du dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage emails med nyheder og tilbud. Dine oplysninger er hos mig, så længe det er relevant – hvilket vil sige indtil du ikke længere ønsker at modtage emails fra S-form.

Du trækker dit samtykke tilbage ved at afmelde nyhedsbrevet via linket nederst i mine emails. Du kan også kontakte mig på s-form@s-form.dk og frabede dig flere emails.

I forbindelse med køb af digitale produkter hos S-form indsamles personoplysninger som f.eks. dit navn, din email adresse og dine betalingsoplysninger.

Disse oplysninger skal ifølge lovgivningen gemmes i 5 år – hvorefter de bliver slettet.

I forbindelse med behandlingsforløb registreres dit navn, telefonnummer og sundhedsoplysninger til brug for behandlingsforløbet. Der er udelukkende tale om oplysninger, du selv giver. Journalnotater opbevares efter Bekendtgørelse om autoriserede sundhedspersoners patientjournaler i 5 år efter endt behandlingsforløb. Al data opbevares efter forskrifterne.

 

Datasikkerhed

Dine oplysninger vil altid blive behandlet sikkert og fortroligt i overensstemmelse med lovgivningen, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Tredjeparter anvendes til:

  • Nyhedsbrev: MailChimp
  • Køb af online produkter: Thinkific
  • Betalingsoplysninger: Stripe

Der er indgået databehandleraftale med disse databehandlere. Dette garanterer overholdelse af gældende regler om beskyttelse af dine oplysninger.

 

Dine rettigheder

Du kan skriftligt anmode om indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Er der fejl i oplysningerne om dig, bedes du henvende dig skriftligt. Så retter jeg oplysningerne.

Kontakt mig skriftligt på s-form@s-form.dk, hvis du ønsker at få slettet dine oplysninger hos mig.

Ved køb af digitale produkter bliver dine oplysninger registreret hos Thinkific. Du kan til enhver tid slette din profil hos Thinkific. Du vil i så fald miste adgangen til købte produkter.

Du har ret til at klage over vores behandling af dine personoplysninger. Din klage skal sendes til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København. Tlf: 33 19 32 00, email: dt@datatilsynet.dk

 

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer, mobil eller lignende med det formål at kunne genkende din enhed og huske indstillinger, du tidligere har godkendt. Cookies kan ikke indeholde virus eller andet skadeligt og gemmer heller ikke dine personlige oplysninger. Formålet med cookies på siden er måling af trafik og statistik samt målretning af annoncering.

Siden anvender cookies fra:

  • Google Analytics
  • Facebook
  • Who Copied Me

Om håndtering af cookies: https://minecookies.org/cookiehandtering/

 

Mere info

Yderligere oplysninger om persondataloven: www.datatilsynet.dk

 

Kontaktoplysninger

S-form
Havneparken 2
7100 Vejle

Email: s-form@s-form.dk