Din behandler

Når viden og værktøjer møder personlig erfaring

“Endelig en fagperson der forstår”

I S-form møder du en behandler, der godt ved, hvordan det er at leve med smerter som en fast del af hverdagen.

De mange succesfulde behandlingsforløb i S-form hviler på et solidt grundlag af høj faglighed, nysgerrighed, grundighed og 35 års personlig smerte-erfaring.

Mit navn er Sine Funder. Jeg er autoriseret sygeplejerske og smertebehandler og har arbejdet med behandling af langvarige smerteproblematikker siden 2007

 

Engagement & Grundighed

I min praksis hersker en seriøs men uhøjtidelig stemning. Det er vigtigt for mig at komme grundigt rundt om de problemstillinger, du kommer med, med henblik på at skabe et så effektivt behandlingsforløb for dig som muligt.

Min strategi vil lige fra start være at involvere dig mest muligt i behandlingsforløbet, så du i løbet af ganske kort tid mærker den forskel, du selv kan gøre på vejen mod en krop i fri og smertefri bevægelse.

Ønsker du det, vil du få lektier for i form af få men effektive øvelser, og jeg vil i det omfang, jeg skønner det nødvendigt henvise til andre faggrupper – enten som supplement eller alternativ til det, jeg kan tilbyde dig.

Har du mest brug for at restituere – bare at læne dig tilbage og puste lidt ud på min lune briks – så får du naturligvis lov til dét.

Hovedsagen er at få dig på ret køl igen!

 

Garanteret smertefri?

Der findes ingen skudsikker kur mod de langvarige smerter. Så den kur kan jeg ikke love dig.

Det jeg KAN love dig er, at du får det at vide med det samme, hvis jeg ikke tror, jeg kan hjælpe dig. Eller hvis jeg senere i forløbet vurderer, at nu kan jeg ikke hjælpe dig yderligere.

 

Kort om min baggrund

Sygeplejerske: Jeg er uddannet sygeplejerske i 2002, og har arbejdet på intensive afdelinger i Skejby og Ålborg samt som hjemmesygeplejerske i flere kommuner.

Senetensbehandler: I 2007 tog jeg uddannelsen til senetensbehandler ved Benedikte C. Eilby på Eilbygaard i Børkop, og har siden da arbejdet som senetensbehandler med både private kunder og firmabehandling.

Neuro-nørd: Da jeg i 2011 stiftede bekendtskab med det neurovidenskabeligt funderede trænings- og rehabiliteringssystem Z-Health, gik det op for mig, at bag al biomekanikken er der et nervesystem, der styrer det hele. Det skulle vise sig at blive min karrieres vigtigste aha-oplevelse, og jeg har siden 2012 taget alle uddannelsens grundmoduler, samt flere af uddannelsens avancerede moduler.

Jeg deltager årligt i re-certificering og trives storartet med at være evighedsstuderende.

35 års personlig smerte-erfaring

Jeg har selv gennem det meste af mit liv oplevet hyppigt tilbagevendende smerter og levet med det, som ‘kronikere’ nu gør.

Jeg har fået det undersøgt hos læge, fysioterapeut, kiropraktor og andre behandlere. Opsøgt forskellige former for massage og alternativ behandling.

Jeg har forsøgt at ignorere smerterne, indordne mig efter smerterne, provokere smerterne, bevidst brugt min krop uhensigtsmæssigt – i trods!

Jeg har taget smertestillende, er blevet hjemme, har været på tværs og i rigtig dårligt humør.

Jeg har været træt – og træt af det hele.

 

At tage sin egen medicin

I forbindelse med mine uddannelser har jeg modtaget en del behandling og fået genoptrænet nogle specifikke neurologisk funktioner, der trængte til opdatering. Og så har jeg lært en hulens masse om smerter.

Hvad det præcist var, der havde effekt, ved jeg ikke – og det var givetvis ikke én ting.

I dag kan jeg en sjælden gang imellem godt få ondt. Men smerter er ikke længere en fast del af min hverdag.

Jeg har ikke længere små æsker med smertestillende til at ligge i taske, bil og jakkelommer.

Jeg er ikke længere bekymret for hvordan jeg bruger min krop, og hvad den kan holde til.

Og jeg er ikke længere træt af det hele.