fbpx

Din behandler

Når viden og værktøjer møder personlig erfaring

Hjernegymnast & Smertemoderator

Mit navn er Sine Funder. Jeg er uddannet sygeplejerske i 2002, og har arbejdet på intensive afdelinger i Skejby og Ålborg samt som hjemmesygeplejerske i flere kommuner.

Jeg er i 2007 uddannet senetensbehandler ved Benedikte C. Eilby på Eilbygaard i Børkop, og har siden da arbejdet som senetensbehandler med både private kunder og firmabehandling.

 

Glad Neuro-Nørd

I 2011 stiftede jeg bekendtskab med det neurovidenskabeligt funderede trænings- og rehabiliteringssystem Z-Health, og jeg har siden 2012 taget alle uddannelsens  grundmoduler, samt flere af uddannelsens avancerede moduler.

Jeg deltager årligt i re-certificering og trives storartet med at være evighedsstuderende.

 

Engagement & Grundighed

I min praksis hersker en seriøs men uhøjtidelig stemning. Det er vigtigt for mig at komme grundigt rundt om de problemstillinger, du kommer med, med henblik på at skabe et så effektivt behandlingsforløb for dig som muligt.

Dette er der afsat ekstra tid til, første gang du kommer. Min strategi vil lige fra start være at involvere dig mest muligt i behandlingsforløbet, så du i løbet af ganske kort tid mærker den forskel, du selv kan gøre på vejen mod en krop i fri og smertefri bevægelse.

Du vil få lektier for i form af få men effektive øvelser, og jeg vil i det omfang, jeg skønner det nødvendigt henvise til andre faggrupper – enten som supplement eller alternativ til det, jeg kan tilbyde dig.

 

Hovedsagen er at få dig på ret køl igen!

35 års personlig smerte-erfaring

Jeg har selv gennem det meste af mit liv oplevet hyppigt tilbagevendende smerter og levet med det, som ‘kronikere’ nu gør.

Jeg har fået det undersøgt hos læge, fysioterapeut, kiropraktor og andre behandlere. Opsøgt forskellige former for massage og alternativ behandling.

Jeg har forsøgt at ignorere smerterne, indordne mig efter smerterne, provokere smerterne, bevidst brugt min krop uhensigtsmæssigt – i trods!

Jeg har taget smertestillende, er blevet hjemme, har været på tværs og i rigtig dårligt humør.

Jeg har været træt – og træt af det. Og indimellem har jeg haft ret så ondt af mig selv.

Intet af det hjalp!

 

At tage sin egen medicin

I forbindelse med mine uddannelser har jeg modtaget en del behandling og fået genoptrænet nogle specifikke neurologisk funktioner, der trængte til opdatering. Og så har jeg lært en hulens masse om smerter.

Hvad det præcist var, der havde effekt, ved jeg ikke – og det var givetvis ikke én ting.

I dag kan jeg en sjælden gang imellem godt få ondt. Men smerter er ikke længere en fast del af min hverdag.

Jeg har ikke længere små æsker med smertestillende til at ligge i taske, bil og jakkelommer.

Jeg er ikke længere bekymret for hvordan jeg bruger min krop, og hvad den kan holde til.

Og jeg har ikke længere ondt af mig selv!