Kombineret forløb

Fokus på både symptomer og årsager

Det bedste fra flere verdener

Et kombineret forløb forener Senetensbehandlingens smertelindrende effekt med Neuro-forløbets tests og øvelser, og giver dig samtidig den Rådgivning, du har brug for, for at kunne navigere i de udfordringer, du oplever.

Behandling

40 minutters behagelig kontakt med kroppen. Reducerer stress, smerter og spændinger.

Træning

Tests og øvelser; vurdering af effekt, justering af kendte øvelser, instruktion i nye øvelser.

Rådgivning

Viden og strategier til at navigere sikkert henimod en hverdag med færre gener og større overskud.
Det kombinerede forløb anbefales når generne har stået på længere end 3-6 måneder, og er særligt velegnet for den, der ønsker høj grad af selvstyring. Er du kan-selv-vil-selv-typen, vil du elske det her forløb.
Du skal vælge det kombinerede forløb, hvis du gerne vil hjælpes godt i gang – og samtidig ønsker at optimere og fastholde effekten af behandling ved selv at gøre en indsats derhjemme.

 

Behandlingen på min briks sænker kroppens generelle spændings- og stressniveau og giver færre smerter, større overskud og bedre bevægelighed. Her får du med andre ord et indskud på kroppens energi-konto, som du kan investere i din hjemmetræning.

De neurologiske tests og øvelser adresserer de bagvedliggende årsager til dine smerter eller gener, og når du kommer godt i gang med hjemmetræningen, vil afkastet være, at du i højere og højere grad kan undvære behandling. Simpelthen fordi du én gang for alle får reduceret eller fjernet de kompenseringer, din krop ellers plejer at vende tilbage til efter endt behandling.

Rådgivningen giver dig viden og konkrete strategier, der gør det nemmmere for dig at forstå og implementere de hverdagsjusteringer, du har brug for, for at få det bedre.

 

Et kombineret forløb er et samarbejde mellem dig og mig, hvor 2 plus 2 giver mindst 5. Resultatet er en holdbar effekt.

Fokus på dine fremskridt

Med et kombineret forløb vurderer vi fra gang til gang på dine fremskridt, dine ønsker og behov – og vælger de øvelser, redskaber og tiltag, som du her og nu vil have størst effekt af.
Ingen fast køreplan – men et nøje tilpasset forløb, hvor vi hele tiden justerer efter forholdene.

Priser kombineret behandling

Priser kombineret forløb