fbpx

Senetensbehandling

Smelter spændinger og giver bedre plads i kroppen

Senetensbehandling

Smerter stjæler din energi.

Manglende energi forværrer dine smerter.

Velkommen til den onde cirkel!

Få ting lænser kroppens energi-konto så eftertrykkeligt som det at have ondt.

Er der først skabt et overtræk på energi-kontoen, kan det derfor være svært at komme ud af smerterne. Ethvert aktivt forsøg på at blive smerterne kvit kræver en form for energi – og øger blot overtrækket – og potentielt smerterne. Man kommer nemt til at føle sig fanget og magtesløs.

 

Er det dér, du er lige nu?

Så kunne et behandlingsforløb være løsningen for dig.

En senetensbehandling er en helkropsbehandling, som nænsomt men effektivt smelter spændinger, giver bedre plads i kroppen og skruer effektivt ned for det generelle stress- / smerteniveau.

Det er 40 minutter, hvor du er i behagelig kontakt med din krop og dit parasympatiske nervesystem (restitution, ro og hvile). Og det er det frirum, hvor du får lov at læne dig tilbage, puste ud og tage imod.

Kort sagt; det er det indskud på din energi-konto, som kan vende underskud til overskud. Og som vil gøre dig i stand til igen at gøre en aktiv indsats for at lægge smerterne bag dig.

Og ja, nogle gange er behandlingen faktisk nok til at smerterne slipper helt og du igen er smertefri.

Sådan gør vi

Du ligger på min varme briks og modtager behandlingen, som er en kombination af faste strøg over musklerne samt tryk på musklernes tilhæftninger med henblik på afspænding af den behandlede muskel.

Behandlingen varer normalt ca. 40 min. og starter ved fødderne, hvorefter der behandles og afspændes omkring knæ, hofter, lænd, ryg, skuldre, arme, nakke og ansigt.

Støder vi på ømme punkter undervejs, tager vi hensyn, så behandlingen på intet tidspunkt bliver smertefuld.

Der indgår ingen former for instrumenter, nåle eller lignende i behandlingen. Der bruges udelukkende økologiske og velduftende olier – og ditto hænder.

Dit behandlingsforløb

Antal af behandlinger samt behandlingsinterval planlægges individuelt. Når smerterne begynder at slippe og energien vender tilbage, vejleder jeg dig gerne i forhold til, hvilket næste skridt, der giver mest mening for dig.

Resultater

Jeg har særdeles gode erfaringer med behandling af smerter, spændinger og andre gener fra kroppens muskler og led. Behandling af iskias-smerter, piskesmæld/nakketraume, frossen skulder, prolaps-symptomer (samt behandling efter rygoperation), facetledssyndrom, pc-relaterede gener og meget andet hører således til blandt succeshistorierne i S-form.

Tag ikke blot mit ord for det. Hør hvad mine kunder siger.

Priser behandling

Rabat på behandling