Senetensbehandling

Smertelindring og bedre bevægelse

Træt af smerter?

Få ting lænser kroppens energi-konto så eftertrykkeligt som det at have ondt.

Og manglende energi forværrer smerterne – velkommen til den onde cirkel.

Er der først skabt overtræk på energi-kontoen, kan det være svært at komme ud af smerterne.

Ethvert aktivt forsøg på at blive smerterne kvit kræver en form for energi og øger blot overtrækket – og potentielt smerterne.

Man kommer nemt til at føle sig fanget og magtesløs.

Senetensbehandling

Et behandlingsforløb er det indskud på din energi-konto, som vender dit underskud til overskud.

En senetensbehandling er en helkropsbehandling, som nænsomt men effektivt smelter spændinger, giver bedre plads i kroppen og skruer ned for det generelle stress- / smerteniveau.

Det er 40 minutter, hvor du er i behagelig kontakt med din krop og dit parasympatiske nervesystem (restitution, ro og hvile). Og det er det frirum, hvor du får lov at læne dig tilbage, trække vejret og tage imod.

Når smerterne slipper og energien vender tilbage, vejleder jeg gerne i forhold til, hvordan du bedst muligt langtidssikrer dine resultater.

Sådan gør vi

Du ligger på min varme briks og modtager behandlingen, som er en kombination af faste strøg over musklerne samt tryk på musklernes tilhæftninger med henblik på afspænding af den behandlede muskel.

Behandlingen varer normalt ca. 40 min. og starter ved fødderne, hvorefter der behandles og afspændes omkring knæ, hofter, lænd, ryg, skuldre, arme, nakke og ansigt.

Støder vi på ømme punkter undervejs, tager vi hensyn, så behandlingen på intet tidspunkt bliver smertefuld.

Der indgår ingen former for instrumenter, nåle eller lignende i behandlingen. Der bruges udelukkende økologiske og velduftende olier – og ditto hænder.

 

Dit behandlingsforløb

Antal af behandlinger samt behandlingsinterval planlægges individuelt. Når smerterne begynder at slippe og energien vender tilbage, vejleder jeg dig gerne i forhold til, hvilket næste skridt, der giver mest mening for dig.

Resultater

Mit speciale er de langvarige (kroniske) smerter og senfølger efter hjernerystelse / piskesmæld – og her udmærker Senetensbehandlingen sig ved at være både effektfuld og skånsom / smertefri.

Jeg har desuden rigtig gode erfaringer med behandling af smerter, spændinger og andre gener fra kroppens muskler og led.

Behandling af iskias-smerter, frossen skulder, prolaps-symptomer, facetledssyndrom, pc-relaterede gener, rehabilitering efter operation og meget andet hører således til blandt succeshistorierne i S-form.

Tag ikke blot mit ord for det. Hør hvad mine kunder siger.

 

Priser behandling

Priser behandlingsforløb