Senetensbehandling

Smertelindring og bedre bevægelse

Behandling, forebyggelse og hverdags-wellness

Få ting lænser kroppens energi-konto så eftertrykkeligt som det at have ondt

Og manglende energi forværrer smerterne – velkommen til den onde cirkel.

Er der først skabt overtræk på energi-kontoen, kan det være svært at komme ud af smerterne.

Ethvert aktivt forsøg på at blive smerterne kvit kræver en form for energi og øger blot overtrækket – og potentielt smerterne.

Senetensbehandling er et kærligt skub op ad grøften for dig, der har brug for at få tanket op på ressourcerne og stå stærkere på din vej videre.

Og for dig med lettere gener, som synes, at forebyggelse er en dejlig ting.

Og helt sikkert også for dig, der bare ville nyde 40 minutters rolig og grundig behandling af hele kroppen.

Senetensbehandling som behandling, forebyggelse og wellnes
Senetensbehandling for kroniske smerter

Behandling er et godt sted at starte, hvis energien er lav og man har brug for at komme sig, før man gør en mere aktiv indsats for at blive smertefri.

Et behandlingsforløb er det indskud på din energi-konto, som vender dit underskud til overskud.

En senetensbehandling er en helkropsbehandling, som nænsomt men effektivt smelter spændinger, giver bedre plads i kroppen og skruer ned for det generelle stress- / smerteniveau.

Det er 40 minutter, hvor du er i behagelig kontakt med din krop og dit parasympatiske nervesystem (restitution, ro og hvile). Og det er det frirum, hvor du får lov at læne dig tilbage, trække vejret og tage imod.

Behandling alene løser ikke altid en langvarig smerteproblematik. Når smerterne slipper og energien vender tilbage, lægger vi sammen en strategi for, hvordan du bedst muligt kommer videre på en holdbar vej ud af smerterne.

Senetensbehandling som forebyggelse og wellness

Spændte skuldre, træthed om lænden, ømme knæ eller hofter og den slags gener holdes effektiv nede med en enkelt behandling i ny og næ.

Mange kommer på forebyggende / ‘vedligeholdende’ basis og oplever, at de ‘bare har det bedre med kroppen’ på den måde.

Havearbejde, en lang dag ved computeren, eller en tur med sneskovlen giver ikke anledning til de samme gener som ellers, og kroppen føles generelt bare mere robust og rar at være i.

Andre vælger at lade behandlinger være en form for ‘støttende’ behandling; en antistressende modvægt til lange to-do lister – og som det, der fastholder overskud på energi-kontoen i hektiske perioder.

Og så er der dem, der bruger behandlingen som en form for wellness eller lille hverdags-luksus. Hvilket er smart, da man så får både velvære, forebyggelse og et kropsligt service-tjek til en pris, der er noget lavere end den gængse spa-behandling.

Sådan foregår en behandling

Du ligger på min varme briks iført undertøj og med et tæppe eller håndklæde over dig. Behandlingen er en kombination af faste strøg over musklerne samt tryk på musklernes tilhæftninger med henblik på afspænding af den behandlede muskel.

Behandlingen varer normalt ca. 40 min. og starter ved fødder og lægge, hvorefter der behandles og afspændes omkring knæ, hofter, lænd, ryg, skuldre, arme, nakke og ansigt.

Støder vi på ømme punkter undervejs, tager vi hensyn, så behandlingen på intet tidspunkt bliver smertefuld.

Der indgår ingen former for instrumenter, nåle eller lignende i behandlingen. Der bruges udelukkende økologiske og velduftende olier – og ditto hænder.

 

Dit behandlingsforløb

Antal af behandlinger samt behandlingsinterval planlægges individuelt. Når smerterne begynder at slippe og energien vender tilbage, vejleder jeg dig gerne i forhold til, hvilket næste skridt, der giver mest mening for dig.

Resultater

Mit speciale er de langvarige (kroniske) smerter og senfølger efter hjernerystelse / piskesmæld – og her udmærker Senetensbehandlingen sig ved at være både effektfuld og skånsom / smertefri.

Jeg har desuden rigtig gode erfaringer med behandling af smerter, spændinger og andre gener fra kroppens muskler og led.

Behandling af iskias-smerter, frossen skulder, prolaps-symptomer, facetledssyndrom, pc-relaterede gener, rehabilitering efter operation og meget andet hører således til blandt succeshistorierne i S-form.

Tag ikke blot mit ord for det. Hør hvad mine kunder siger.

 

Priser behandling

Priser behandlingsforløb