Tillad mig følgende metafor

Din krop har en konto. På kontoen står et eller andet beløb, som svarer til kroppens samlede ressourcer. Dette beløb varierer naturligvis fra person til person. Og varierer for den enkelte over tid.

Indskud på din konto hedder typisk ‘god bevægelse’, ‘god søvn’, ‘god kost’ osv. Udtræk på kontoen er det, man kunne kalde belastninger, og disse poster hedder tilsvarende ‘for lidt, for meget eller forkert X, Y, Z’. Overstiger den samlede sum af belastninger den samlede sum af ressourcer, går kontoen i minus.

 

Vigtig pointe #1:
Overtræk på denne konto tænder og skruer op for dine smerter.

 

Det handler ikke om knæet! Eller..?

Jo, naturligvis gør det det. Det er jo knæet, der gør ondt. Det er knæet, der ikke har fuld bevægelighed. Det er ‘knæets skyld’, at du ikke kan cykle. Det handler i høj grad om knæet (eller ryggen eller.. indsæt selv).

Men det handler OGSÅ om helt ustyrligt mange andre ting.

Det handler om, at der er overtræk på din konto. Og det kan godt være, at du ikke bare kan sætte de penge, du brugte på en ny bil, tilbage på kontoen. Men du KAN begynde at tjene nogle andre penge, som du kan dække overtrækket med.

 

Vigtig pointe #2:
Hvis du ikke kan gøre noget ved slidgigten i knæet, kan du stadig gøre noget ved smerten.

 

Når du tror, der ikke er mere at gøre

Så selvom du måske har fået konstateret slidgigt i knæet, en lændeprolaps, en frossen skulder, skævheder, afklemninger – eller hvad vi ellers har for vane at kalde forskellige tilstande, som kan konstateres ved diverse undersøgelser.

Så fortvivl ej!

For det første har disse fund ikke nødvendigvis en pind med dine smerter at gøre. (Hov, hvad..?! Jo, den er god nok. Jeg har skrevet om det her.) For det andet: Der ER en vej ud. Sandsynligvis flere. Du har bare ikke fundet en, der virker for dig – endnu.

Det kan jeg hjælpe dig med!

 

Få min hjælp

At hjælpe mennesker med smerter med at finde netop deres vej tilbage til et liv i fri og smertefri bevægelse, er det, jeg siden 2007 har gjort til mit speciale.

Ønsker du min hjælp, så book en tid her. Så finder vi ud af, hvor DIT første skridt i den rigtige retning findes.

For det findes!

Om du starter med en afklarende samtale, en kort intro-behandling – eller booker din første behandling inkl. samtale med det samme, er helt op til dig. Find en tid i online bookingen.

‘Sund økonomi’ i en smertefri krop

Når jeg vender tilbage her på bloggen, bliver det med et par bud på nogle af de ‘gode aktier’, du kan investere i, når du vil genskabe ‘overskud på kontoen’.

Altså de steder hvor du får stor effekt på dine smerter for relativ beskeden indsats. Nogle gange er det små hængsler, der svinger store døre.

Så hæng på! Eller book din tid med det samme – og få hængslerne før din nabo.

Eller tilmeld dig Nyhedsbrevet og få et praj når der er nyt på bloggen.

 

Det var alt for nu.
//Sine